ro romana | en English | fr French
Despre noi
Servicii
Certificari
Portofoliu
Oferte speciale
Angajari
Contact
SECURING THE UNSECURED
GRUP EST SECURITY
ofera o gama completa de servicii in domeniul securitatii.
"SECURING THE UNSECURED"  este misiunea noastra iar 100% este target-ul ce ni l-am propus pentru a transforma GES intr-un brand.
Beneficiile oferite  de catre GES se regasesc in urmatoarele tipuri de servicii: proiectare si instalare sisteme video, antiefractie si antiincendiu, paza obiective, bunuri si valori, transport de bunuri si valori, garda de corp, consultanta, monitorizare si interventie rapida, formare profesionala, control acces, interfonie si video-interfonie, automatizari usi si porti, alarme auto, inclusiv GPS.
In decursul anilor activitatea noastra s-a dezvoltat continuu datorita faptului ca produsele si serviciile puse la dispozitia clientilor au fost customizate.
Nu cunoastem termenul: OFERTA GENERALA. Stim doar ca putem propune servicii pe care impreuna sa le optimizam.
Toti partenerii nostri sunt tratati ca fiind "clientul cel mai important", nevoile lor de securitate constituind principala noastra grija. Acest lucru este sustinut si de istoria parteneriatelor noastre.

GRUP EST SECURITY - Prezentare servicii

La nivel regional, Grup Est Security opereaza activitati profesionale pe urmatoarele linii de activitate:
•    servicii integrate de securitate;
•    servicii tehnice si IT de securitate;
•    servicii de transport valori;
Grup Est Security este cea mai importanta companie de securitate din regiunea istorica Moldova, avand mai mult de 18 ani de experienta in domeniu si activitate pe tot teritoriul tarii. Compania are reprezentare la nivel national si management local la nivelul a 20 de judete. Calitatea prestatiei este asigurata atat de reprezentantii managementului cat si de structurile de audit intern care monitorizeaza permanent activitatile de toate tipurile, la toate nivelurile.
Grup Est Security dispune de Licenta de functionare nr. 0332/P/2005 emisa de I.G.P. – D.P.O.P., pentru asigurarea pazei calificate a sediilor beneficiarului, a bunurilor materiale si a valorilor acestuia, pentru proiectarea, instalarea si service-ul sistemelor electronice de securitate si pentru activitatea de monitorizare si inteventie antiinfractionala si Licenta de functionare nr. 1440/T/2005 pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

GRUP EST SECURITY – Prezentare Regiunea Istorica Moldova

Grup Est Security are in prezent peste 1.900 de angajati repartizati la nivelul intregii regiuni, care sunt testati psihologic, certificati si instruiti de catre Grup. Personalul de paza este echipat cu uniforma cu insemnele societatii si dotat cu mijloace individuale de autoaparare si/sau,  la nevoie, cu armament, in functie de consemnul din Planul de Paza.
Societatea noastra dispune de un dispecerat central la Piatra Neamt si mai multe dispecerate zonale in principalele orase. Dispeceratele zonale sunt conectate la punctele de lucru din teritoriu si la dispeceratul central prin retea telefonica fixa si mobila, prin reteaua Internet.
Grup Est Security are incheiata asigurare de raspundere civila profesionala in valoare de 450.000 mii euro/eveniment.
Compania a implementat proceduri specifice de evaluare a nevoilor de securitate a potentialilor beneficiari, in urma carora se propune o oferta concreta de servicii si solutii de securitate.

GRUP EST SECURITY – Organizare Nationala

In prezent la nivelul orasului Bucuresti a fost avizat  Dispeceratul National, premiera la nivelul societatilor private de specialitate care combina componenta de dispecerizare cu  componente de ERP si de control inteligent al rutelor de transmitere a mesajelor pentru a asigura o redundanta a transmisiei de date atat catre acelasi nod de dispecerizare cat si catre un nod de monitorizare alternativ. Componenta de ERP va permite managementul datelor atat la nivel LAN cat si WAN.
Mesajele vor fi directionate catre dispeceratul regional arondat zonei geografice unde este instalata centrala de alarmare pe doua cai de comunicatie: telefonica si GPRS. In cazul in care dispeceratul regional are o problema de comunicatie, mesajele sunt directionate catre dispeceratul national.
Modulul de management al bazei de date va sincroniza bazele de date instalate in dispeceratele regionale cu baza de date instalata in dispeceratul national.
Tot prin intermediul acestui concept, sistemele de supraveghere electronica instalate in obiectivele beneficiarilor pot transmite catre Dispeceratul National Grup Est Security inclusiv imagini in timp real ale activitatilor sau evenimentelor.
Acesta noua perspectiva va permite Grup Est Security sa asigure beneficiarilor sai o acoperire nationala prin dezvoltarea in perioada imediat urmatoare a unor Dispecerate Regionale la Brasov, Cluj, Timisoara si Craiova.