Monitorizare dispecerizata si interventie la efractie

ro romana | en English | fr French
Despre noi
Servicii
Certificari
Portofoliu
Oferte speciale
Angajari
Contact


Sistemul de alarma ramane un simplu dispozitiv de alarmare daca acesta nu este conectat la un dispecerat, beneficiind astfel de serviciul de monitorizare. Pentru eficacitate absoluta este recomandat ca aceste sisteme de alarmare sa fie deservite de serviciul de monitorizare sau de cel de paza umana.
Grup Est Security asigura in prezent serviciul de monitorizare la nivel national prin dispecerate proprii.

Compania ofera servicii de dispecerizare, monitorizare centrala si zonala si de interventie antiinfractionala operativa. Procedurile de monitorizare si interventie se stabilesc concret pentru fiecare sediu si eveniment în parte, în functie de localizarea acestuia, dispunerea în zona, caile de acces existente, spatiile din imediata vecinatate, factori de risc etc.
Pentru asigurarea continuitatii afacerii, Grupul poate beneficia de suportul celor 75 echipajeje de interventie  constituite la nivelul obiectivelor asigurate cu paza umana, precum si de relatiile de parteneriat dezvoltate pâna în prezent cu societati subcontractoare la nivelul oraselor pricipale din regiune.
Compania detine în acest moment :
    - 1 Dispecerat Central;
    - 5 Dispecerate Zonale ;
    - un parc propriu de 75 de autovehicule;
    - 600 angajati pentru serviciul de interventie;
    - 30 Dispeceri.
Personalul este echipat cu uniforma specifica, cu însemnele Grup Est Security si este dotat cu aparatura de comunicatie si localizare radio, GSM si GPRS, precum si cu armament si mijloace de autoaparare moderne în conformitate cu prevederile legislative în vigoare.
Echipajele care lucreaza în activitatea de interventie sunt selectionate, testate si pregatite special pentru rezolvarea tuturor tipurilor de situatii si evenimente.