ro romana | en English | fr French
Despre noi
Servicii
Certificari
Portofoliu
Oferte speciale
Angajari
Contact
SECURING THE UNSECUREDGRUP EST SECURITY este alternativa profesionista la servicii de securitate pe piata romaneasca. Compania a fost infiintata ca raspuns la o cerere tot mai diversificata a nevoii de siguranta. Motivatia noastra este aceea de a performa pana la 100% acoperire nationala.

GRUP EST SECURITY
a luat fiinta in 1992 la nivelul judetului Neamt si ofera servicii în domeniul pazei şi securităţii bunurilor şi valorilor, activităţi desfăşurate prin forţe şi mijloace specifice, la un nivel calitativ superior şi un tarif competitiv. In prezent Grup Est Security este lider regional pentru activitatea desfăşurată în domeniul serviciilor profesionale prestate, aspect recunoscut de Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ prin acordarea de diplome şi trofee de-a lungul anilor dintre care mentionam:
 - în anul 2008 am ocupat Locul II la întreprinderi mijlocii, pentru rezultatele din 2007;
 - în anul 2009 am ocupat Locul I la întreprinderi mari, pentru rezultatele din 2008;
 - în anul 2010 am ocupat Locul I la întreprinderi mari, pentru rezultatele din 2009.


LOGO - IDENTITATE GRUP EST SECURITY
Din dorinta de a crea un "brand" puternic pe piata romaneasca, elementele folosite au fost alese tocmai prin prisma faptului ca simbolistica lor este una reprezentativa pentru viitorul nostru.
Nu intamplator logo-ul companiei este format dintr-un diamant si 4 stele.
Diamantul este cunoscut omului ca fiind cea mai tare substanta, este carbon cristalizat, care are calitati unice de a reflecta lumina. Pentru ca este compus dintr-un singur element, diamantul este cea mai pura dintre pietrele pretioase.
Denumirea de diamant provine din limba greaca "adamas" αδάμας, "de neînvins", "indestructibil".
Cele 4 stele sunt folosite pentru a marca transpunerea liniara a punctelor cardinale. Acoperirea nationala.


VALORILE GRUP EST SECURITY

Identitatea morala a companiei este cladita pe 4 piloni ce caracterizeaza trecutul, prezentul si viitorul grupului. Defineste oamenii si activitatea noastra. Construita de oameni, pentru oameni, compania si-a pus amprenta adanc in piata serviciilor de securitate promovand an de an ramuri noi sau redefinind conceptul de SIGURANTA.
Traditia este cea dintai valoare esentiala a companiei, concept solid ce inradacineaza si restul de atribute precum siguranta, profesionalismul si integitatea. Valorificarea continua a notiunii de siguranta a dus la conturarea unei TRADITII, simbol transformat in apostila incepand cu anul 1992.
PROFESIONALISMUL este valoarea companiei ce accentueaza definitia GES, insusirea prin care ne reinventam.
Nu concepem reactii ce  nu pot fi traduse prin acest termen.
Nu vindem produse si servicii ci oferim solutii.
Nu avem portofoliu de clieni ci parteneri de afaceri.
Nu suntem masini, suntem profesionisti.
INTEGRITATEA este motto-ul eticii GES. Defineste raporturilor dintre noi si partenerii nostri este chintesenta succesului GRUP EST SECURITY.
Acest conglomerat de valori ce concertizeaza intreaga noastra activitate ne motiveaza continuu, ne uneste apoi ne transforma si totusi ramanem...
                                                                                                               ai dumneavoastra pentru totdeauna,                                     
               
                                                                                                                               Grup Est Security