ro romana | en English | fr French
Despre noi
Servicii
Certificari
Portofoliu
Oferte speciale
Angajari
Contact

CONFERINTA DE PRESA 20.12.2010

ACCESARE FONDURI EUROPENE IN CADRUL
S.C. GRUP EST SECURITY S.R.L.

Fonduri europene pentru calificarea angajaţilor proprii

S.C. GRUP EST SECURITY S.R.L. a demarat la data de 02.12.2010 implementarea proiectului :” Calificarea angajatilor si imbunatatirea accesului si participarii la formarea profesionala continua”,  nr. contract: POSDRU/76/2.3/A/66872

Acest proiect este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru "Dezvoltarea Resurselor Umane" 2007-2013, Schema de ajutor de Stat, Axa prioritară 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Intervenţie 2.3 "Acces si participare la FPC”.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" (AM POS DRU) este Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, iar Organismul Intermediar pentru Programul Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" (OI POS DRU) este Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic București.

Valoarea totală a Proiectului este de 3.808.544,03 lei din care AM POS DRU acordă o finanţare nerambursabilă în suma maximă de 2.214.910 lei.

Dintre obiectivele propuse amintim: Imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte ale tehnologiei si pietei de munca si imbunatatirea accesului la formare profesionala continua prin cresterea nivelului de calificare si dezvoltarea capacitatii intreprinderii de a sprijini dezvoltarea prefesionala continua a angajatilor, etc.

Pentru informaţii suplimentare puteţi să ne contactaţi la sediul companiei din Piatra Neamţ, strada Maratei nr. 1, telefon/fax 0233/228557, e-mail: proiectges@yahoo.com

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial
Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!

Persoana de contact: Cucos Alexandru

Tel: 0749077128

Administrator SC GRUP EST SECURITY SRL

 
 
_____________________________________________________________________________________________________________

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013" -"Investeste in oameni!"
INVITATIE

 

SC GRUP EST SECURITY SRL , în cadrul seriei de manifestări prilejuite de promovare a proiectului cu titlul:

“Calificarea angajatilor si imbunatatirea accesului si participarii la formarea profesionala continua”,

  Vă adresează invitatia de a participa la CONFERINTA DE PRESA, ce se va desfăsura în sala de sedinte  a unitatii noastre din strada Marasesti nr 1 Piatra Neamt în ziua de 20 decembrie 2010, ora 10

Forumul reprezintă o excelentă oportunitate de a afla informatii despre proiectul nostru cat si  noutătile si beneficiile privind programele de finantare europene respectiv Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013" -"Investeste in oameni!" pentru unitatea noastra.Totodata aveti posibilitatea de-a face cunostinta cu alti invitati ce sunt beneficiarii sau potentiali beneficiari ai fondurilor europene .

Participarea este gratuită.

Confirmarea  se poate realiza până pe data de 20 decembrie 2010, ora 9.00

Înscrierile se pot face alegând una din următoarele modalităti: la  GRUP EST SECURITY SRL,tel/ fax: 0372.872605 sau e-mail: proiectges@yahoo.com.

 

                                                                                              VA ASTEPTAM

                                                                                             ADMINISTRATOR

                                                                                          ALEXANDRU CUCOS